Desktops en Monitors Laptops, Tablets
Andere Hardware All in Ones
Promo Webshop

 

 

Maatwerk

Elke computergebruiker stelt uiteenlopende eisen aan zijn PC. Sommigen gebruiken hem als tekstverwerker, anderen vooral om te surfen. Iemand die met grafische toepassingen werkt, heeft vooral veel geheugen nodig en een videobewerker kan niet zonder snelle SSD schijven . Kortom, iedereen is beter af met een systeem op maat.
 

Veel computer voor weinig geld

We bouwen uw PC helemaal volgens uw wensen - en dat is vaak zelfs goedkoper dan een standaardmodel uit de rekken. U hoeft ons enkel te vertellen waarvoor u de computer wil gebruiken en wij vertalen dat in een ontwerp. Natuurlijk calculeren we een reserve in, maar we plaatsen bijvoorbeeld geen overdreven dure 3D-videokaart in een bureelcomputer. Tenzij u op kantoor wil gamen natuurlijk.

 

Het neusje van de zalm

Ook een high-end PC bouwen we helemaal op maat. Elke component kiezen we in overleg met u, het doel is de hoogst mogelijke prestatie. Een perfomante processor, geheugen dat in dual-channel opereert, een supersnelle SSD schijf of nog beter een SSD M.2 , een 3D-videokaart die op minimaal 1Ghz draait, ...

Exclusieve behuizing

Een snelle PC wil u meestal niet wegstoppen in een anonieme standaardkast. Daarom ontwerpen we op uw vraag een exclusieve behuizing, eventueel met transparante vensters zodat u ook zicht heeft op de componenten. Topklasse wil gezien worden en voor de liefhebbers voorzien we de kast eventueel nog van een subtiele verlichting met LED's.

Terug